Искаш ли да видиш, какво има да ти каже Вселената?
Провери Словата за Теб - натисни бутона :)

четвъртък, 29 април 2021 г.

Драги жени,

Трябва да разберете разликата между човек, който ви говори в свободното си време и човек, който освобождава времето си, за да говори с вас.
Трябва да разберете разликата между мъж, който прекарва времето си с вас, когато не е прекалено зает и човек, който никога не е прекалено зает, за да прекарва времето си с вас.
Трябва да разберете разликата между мъж, който иска да ви види, защото му липсвате и мъж, на когото му липсвате толкова, че действително идва да ви види.
Трябва да разберете разликата между мъж, който се опитва да положи усилия и мъж, който полага усилия, за да опита.
Трябва да разберете разликата между мъж, който говори с много момичета, включително с вас и мъж, който говори само с вас, вместо с много момичета.
Трябва да разберете разликата между човек, който се ядосва, защото искате твърде много и човек, който се ядосва, защото иска да може да ви даде повече.
Трябва да разберете разликата между мъж, който обича да ви наранява, и мъж, който бива наранен, защото ви обича.

И след като схванете разликата, ще разберете дали сте с правилния човек или не.

Искрено ваш, онзи, когото го е грижа


~~~
Dear women,

You gotta understand the difference between a man who speaks to you on his free time and a man who frees his time to speak to you.
You gotta understand the difference between a man who spends his time with you when he's not too busy and a man who's never too busy to spend time with you. 
You gotta understand the difference between a man who wants to see you because he misses you and a man who misses you enough to go actually see you. 
You gotta understand the difference between a man who tries to make an effort and a man who makes an effort to try. 
You gotta understand the difference between a man who talks to a lot of girls including you and a man who only talks to you instead of a lot of girls. 
You gotta understand the difference between a man who gets mad because you ask for too much and a man who gets mad because he wishes he can give you more. 
You gotta understand the difference between a man who loves to hurt you and a man who gets hurt because he loves you. 

And once you understand the difference, you'll know if you're with the right guy or not.

Sincerely, a guy who cares

Няма коментари: